Jeffrey is er ook weer bij

Jeffrey doet mee aan Adstructie4.0!

We zijn blij dat Jeffrey Spekkers aan de doorstart van Adstructie mee gaat werken. Hieronder zijn een aantal ideeën dat hij hernieuwd gaat uitvoeren via Adstructie.

Herstelcoach

Pitch Jeffrey september jl.

Ik heb een idee om fitheid onder de cliënten van PerMens te versterken.
 
Sinds 2018 ben ik bezig, naast een rol in de medezeggenschap via cliëntenraden, mijzelf praktisch en theoretisch te scholen als Sport- en Welness-coach.
 
In het filmpje hieronder vertel ik hoe ik dat deed in 2017 via een project bij de maatschappelijke opvang in Amsterdam.

Het idee is om komende twee jaar bij PerMens cliënten te begeleiden die in de omklap-fase zitten: stabiel zijn op woongebied, met inkomsten en qua gedrag én  kiezen om aan mijn sportactiviteiten deel te nemen om aan de eigen fitheid te werken.

Ik heb Jan Krist van PerMens dit idee verteld. Hij weet meer over de mogelijkheden en competenties die ik voor het gaan uitvoeren van dit idee heb.

Datagedreven Belangenbehartiging

Wil jij als cliëntenraad in de zorg beter kunnen doorpakken? Met een goed verhaal naar het bestuur stappen, zodat je écht iets bereikt? Of je nou een cliëntenraad van een zorginstelling in de GGZ of een ander deel van de zorg bent, data geven jou daadkracht. Maar wat als je nou helemaal geen kaas van data gegeten hebt? Adstructie helpt je uit de brand. 

Een sterk verhaal begint met data

Meten is weten en dat geldt ook voor jou als cliëntenraad in zorg en welzijn. Anekdotes genoeg bij het koffieapparaat of tijdens vergaderingen. Maar hoe onderbouw je deze verhalen? Daar is maar één antwoord op: met kwantitatieve data. Denk aan getallen, tabellen, grafieken en diagrammen. Als je die combineert met goede kwalitatieve data, gericht op ervaringen van mensen, staat jouw verhaal zo sterk als een huis.

Wij wijzen je de weg

Begint het jou al te duizelen als je denkt aan incidentmeldingen, procedurele fouten en cijfers over nalatigheid en verwijtbaar medisch handelen? Maar zie je tegelijkertijd in de directe omgeving een vernieuwende aanpak van de GGz, die verrassend goede resultaten oplevert? 
Waar haal je die data vandaan om zowel negatieve als positieve zaken in de juiste verhoudingen te zien? Hoe interpreteer je kwalitatieve verhalen sámen met cijfers in een grafiek? Op welke manier trek je een goed onderbouwde conclusie? 
Wij gaan je daarbij helpen, zodat jij als cliëntenraad van een zorginstelling straks steviger in je schoenen staat. De weg binnen data in de zorg kennen wij op ons duimpje. Wedden dat jij straks ook niet meer verdwaalt? 

Sparringpartner voor cliëntenraden

Wil jij als cliëntenraad échte medezeggenschap in zorg en welzijn? Je hard maken voor betere zorg aan al die cliënten die jou keihard nodig hebben? Wij zijn jouw sparringpartner. Meer weten? Kijk wat wij voor jou als cliëntenraadlid kunnen doen op het gebied van big data in de zorg .  

We gaan graag aan de slag voor u

Neem contact op met Jeffrey via dit formulier

Het contact formulier kan niet in deze browser worden gebruikt.
Upgrade uw browser naar een nieuwere versie of neem op een andere manier contact met ons op.
Bewijs dat je geen robot bent
Sleep het blauwe puzzelstukje naar rechts.
* Verplichte velden